MBM Display

Høj synlighed i de 4 største byer

Hver måned har vi +3.5 mio besøgende forbi vores web platforme, så ønsker du at dit budskab eller kampagne skal have maksimal synlighed og dækning på tværs af Aalborg, Aarhus, Odense og København, er vores display produkter en oplagt løsning.

Vi dækker bredt både lokalt i byerne og har et samlet højt reach iblandt danskerne, hvorfor du både kan bruge vores display løsning hvis du har et lokalt budskab eller hvis du vil tale bredt på tværs af byerne.
 

Du kan vælge imellem

 • Display PREMIUM
 • Display PLUS
 • Take-Over
 • Topscroll
 • ROS (Run of Site)

Muligheder

PREMIUM FORMATER

Vores Premium formater er vores mest unikke formater, placeret der hvor vores brugere færdes mest og hvor du således bedst fanger din målgruppe.

Vores Premium formater har i gns. en noget højere, både in-view % og CTR grundet placering og størrelse.

Vores Premium formater kan KUN købes hos os og er således ikke tilgængelige i diverse RTB netværk.

DISPLAY PREMIUM

Sammen med vores forside er vores hoved sektioner vores mest besøgte på sitet.

Vores Display PREMIUM formater giver dig unik og meget målrettet  synlighed i vores sektioner, lige dér hvor de fleste brugere  & din målgruppe færdes. 

Med vores PREMIUM format ejer du top formatet i den valgte sektion og er således meget synlig overfor alle som har interesse for netop det stofområde. 

Vores Display PREMIUM formater kan vælges i:

 • Forside
 • Nyheder
 • Det sker i Byen
 • Mad i Byen
 • Musik & Kultur
 • Shopping
 • Bolig-Byrum
 • Newsroom
 • Eventkalender
 • By Guider

DISPLAY PLUS

Display PLUS giver dig mulighed for, på en meget central placering, at præsentere flere af dine produkter eller budskaber på én gang.

PLUS formatet er placeret direkte i vores artikler og med et gennemsnitligt artikel view på 3 pr. bruger vil jeres kampagne nå en meget høj in-view procent og opmærksomhed med vores PLUS format.

Display PLUS er et oplagt format til at vise produkter på tilbud og skabe trafik til både webshop og din ugentlige tilbudsavis.

I det viste eksempel har Imerco valgt at vise ugens 4 bedste tilbud som krog til at få flere til at læse deres tilbudsavis og skabe trafik til deres butikker i København, Odense, Aarhus & Aalborg.

TOPSCROLL

Topscroll
Topscroll er det absolut første vores brugere ser, når i kommer ind på sitet eller åbner en ny side. Formatet fylder + 50 % af brugerens 1’st screen og du opnår dermed en høj sikkerhed for, at dit budskab bliver set.

Topscroll kan afvikles på tværs af vores site eller på sektions niveau for en mere målrettet indsats.

TAKEOVER-DESKTOP

Skal din kampagne eller dit event have særlig synlighed overfor rigtig mange danskere, er vores Take-Over formater oplagte.

Her ejer du et særligt format omkring vores content ramme på tværs af alle sider på den/de valgte Migog side(r)

Det giver dig maksimal synlighed overfor alle vores brugere på desktop.
 

I de viste eksempler har Timm Vladimirs Køkken brugt vores Take-Over formater til at promovere deres nytårsmenu i København og Aalborg. 

Kampagnen nåede +250.000 unikke brugere på under en uge og Timm Vladimirs Køkken kunne melde udsolgt.

ROS (RUN OF SITE)

Run of site giver dig muligheden for at eksponere dit budskab på tværs af alle vores formater og på tværs af alle vores sektioner og byer.

Vores ROS kampagner afvikles på tværs top, artikel og side bannere. Det giver dig bred eksponering og mulighed for at ramme alle vores brugere i Aalborg, Aarhus, Odense og København i den aftalte periode.

Vores partnere oplever ofte bedre performance på lokale budskaber afviklet på vores platforme end gennemsnittet. Det skyldes uden tvivl at CTR øges, når du afvikler lokale budskaber integreret i et lokalt miljø.

Case: Vivaldi

Formål: 
Promotion af Burger kampagne
 
Midler: MBM Display PREMIUM
I de viste eksempler er det Cafe kæden Vivaldi, som har brugt vores Premium Display format på tværs af København og Odense til promotion af nye kampagner og tilbud. 
 
Resultat:
In-view procent på 88

Case: Salling

Formål: 
Promotion af udsalg
 
Midler: MBM Topscroll
I de viste eksempler er stormagasinet Salling Visom har brugt vores Topscroll format på tværs af København og Aalborg til promotion af deres udsalg.
 
Resultat:
In-view procent på 91

Priser og specifikationer

Vil du vide mere?

Følg linket til vores priser og specifikationer, hvor vi har samlet priser og informationer på alle vores formater ⬇️