Om os

Min By Media

Min By Media dækker over MigogAalborg.dk, MigogOdense.dk, MigogAarhus.dk samt MigogKbh.dk og er idag de førende digitale by medier i alle byer med nyheder om samt inspiration og guider til at bruge byerne.
 
Min By Media rejsen startede i 2016 med Migogaalborg, i 2017 fulgte MigogOdense, i 2018 fødtes MigogKbh og i 2021 kom MigogAarhus efter et opkøb af AarhusUpdate.
 

Min By Media’s mission har fra starten i 2016 været, at blive den lokale go to platform med nyheder om og inspiration til at bruge byerne. Vores brugere skal føle sig lokalt opdateret, og at de har fingeren på pulsen, når de bruger vores platforme.

Vi skal inspirere og dække alt det vores brugere elsker fra den nye hotte restaurant, til weekendens kultur events, lokale gode tilbud og åbent hus hos den lokale Audi forhandler.

Det er vores mission og det er det vi gør.

Min By Media er idag ejet af Michael Qureshi, Thomas Enevoldsen, Mads Peter Veiby, Gastromand, Jes Lennert & Peter Sindahl.
 
Vi kan eksponere dit budskab eller kampagne i Aalborg, Aarhus, Odense og København pr. by eller på tværs. Se mere om dine muligheder herunder.

Se hvad vi kan gøre for dig på tværs af Aalborg, Aarhus, 
Odense & København

MigogAalborg

Se hvad vi kan gøre for dig i Aalborg

MigogAarhus

Se hvad vi kan gøre for dig i Aarhus

MigogOdense

Se hvad vi kan gøre for dig i Odense

MigogKbh

Se hvad vi kan gøre for dig i København

Bestyrelse

Mads Peter Veiby

Bestyrelsesformand

Michael Qureshi

Thomas Enevoldsen

Mik Strøyberg

Anders Damm Christensen

Peter Sindahl