Om os

Min By Media står bag:

MigogDK

Læs mere

MigogAalborg

Læs mere

MigogAarhus

Læs mere

MigogEsbjerg

Læs mere

MigogOdense

Læs mere

MigogKbh

Læs mere

Live fra Maj 2024:
100.000 mdl. besøgende*
+10.000 følgere* 
*Estimeret tal

MigogAalborg

MigogAarhus

MigogEsbjerg

MigogOdense

MigogKbh

Om Min By Media

Min By Media dækker over MigogAalborg.dk, MigogOdense.dk, MigogAarhus.dk
MigogEsbjerg.dk samt MigogKbh.dk og er idag de førende digitale by medier i alle byer med nyheder om samt inspiration og guider til at bruge byerne.
 
Min By Media rejsen startede i 2016 med Migogaalborg, i 2017 fulgte MigogOdense, i 2018 fødtes MigogKbh  i 2021 kom MigogAarhus efter et opkøb af AarhusUpdate og senest fødtes MigogEsbjerg i Maj 2024 som partnerskab med Fonden bag Esbjerg Ugeavis.
 

Min By Media’s mission har fra starten i 2016 været, at blive den lokale go to platform med nyheder om og inspiration til at bruge byerne. Vores brugere skal føle sig lokalt opdateret, og at de har fingeren på pulsen, når de bruger vores platforme.

Vi skal dække det lokale nyhedsbillede og inspirere til alt det vores brugere elsker fra den nye hotte restaurant, til weekendens kultur events, lokale gode tilbud og åbent hus hos den lokale bil forhandler.

Det er vores mission og det er det vi gør.

Min By Media er idag ejet af Michael Qureshi, Thomas Enevoldsen, Mads Peter Veiby, Gastromand, Jes Lennert & Peter Sindahl.
 
Vi kan eksponere dit budskab eller kampagne i Aalborg, Aarhus,Esbjerg, Odense og København pr. by eller på tværs. Se mere om dine muligheder ovenfor.

Bestyrelse

Mads Peter Veiby

Bestyrelsesformand

Michael Qureshi

Thomas Enevoldsen

Mik Strøyberg

Anders Damm Christensen

Peter Sindahl