MigogKbh Guider

Vi guider i København

At inspirere og guide til byen og oplevelser i det hele taget er vores fornemste opgave.

Vi guider på tværs af oplevelser til weekenden, byens bedste italienske restauranter til den bedste kulturoplevelse for børn eller sommerferien på sjælland.

Vi kan også lave den specielle og dybere guide til den bedste oplevelse af dit sted. 

Muligheder

KØBENHAVN WEEKEND

Weekenden er der hvor de fleste af vores brugere er ude og bruge byen og derfor er det vores opgave at klæde dem på til de bedste oplevelser.

København Weekend er vores 2 weekend produkter i et.

Her ejer får du take-over af vores ugentlige nyhedsbrev, hvor du ejer begge annonce placeringer + omtale i vores Weekendguide med billede, tekst og link til dit weekend event eller tilbud.

WEEKENDGUIDE

Hver Torsdag udkommer vores weekendguide med inspiration til den kommende weekend på tværs af mad, kultur, shopping og familieoplevelser.

Weekendguiden distribueres på både migogkbh.dk og i vores facebook kanal.

Du kan eksponere dit budskab, kampagne eller weekend event i vores weekendguide og tale direkte både til brugere og følgere. Kan med fordel kombineres med eksponering i vores nyhedsbrev (Se muligheder under vores nyhedsbrev).

TEMAGUIDE-SPONSORAT

Hvert år udgiver vi mange faste tema guides med alt fra guiden til vinterferien, julemarkedet, og mange, mange flere.

Guiderne er meget populære og grundet vores gode Google rank, finder du oftest vores guider i toppen af søgeresultater og derfor når vores guider meget bredt ud og har lang levetid.

Du kan eksponere dit budskab direkte i relevant kontekst og miljø og tale 1-1 med brugere som er aktivt søgende for inspiration til at bruge byen.

Vi tilbyder eksponering i vores guider, enten som klassisk annonce eller du kan vælge at blive sponsor af guiden, hvor du er afsender af guiden og har massiv synlighed centralt i guiden.
 

DIN GUIDE-BRANDET GUIDE

Vi kan producere guiden om og til dit sted. Her går vi i dybden med dit sted/venue og beskriver med ord, billeder og evt. video hvad man som besøgende kan forvente og glæde sig til ved et besøg. 

Vi laver sammen en storyline, så vi sikrer at vi får fremhævet de vigtigste ting for dig og opnår et match med hvad vi ved vores brugere vil have.

Priser og specifikationer

Vil du vide mere?

Følg linket til vores priser og specifikationer, hvor vi har samlet priser og informationer på alle vores formater ⬇️