MBM Sponsored

Dit content på vores platforme

  • I Artikler
  • I Reportager
  • I Guider
  • I Video

Vi skriver om byerne.
Viser byerne.
Bruger byerne.
Fortæller om byerne.

Vi formidler alt om vores byer gennem ord, billeder, og video.

Det kan vi også gøre med dit brand og dine produkter i centrum, intelligent integreret i vores indhold, både i artikler eller visuelt via billeder og video. Eller lade dit content leve i vores univers.

Vi kan sammen udvikle content eller du kan komme med dit målrettede content, som vi giver liv på vores platforme. Vægtningen vil altid være, at det lever med respekt for brand, format og brugere.

Vi oplever god effekt ved Sponsored Content fordi brand og budskab er integreret i høj relevant content, som brugeren netop er kommet for. Integrationen bliver værdifuld når dit produkt, dets usp’er og budskab bliver intelligent integreret i indhold, som er unikt for vores platform. 

På den måde opnår du effekten af, at et troværdigt medie “blåstempler” samt fortæller om dit produkt eller budskab frem for, at du selv “råber” det ud på egne platforme.

MBM sponsored content er ideelt til at ramme din målgruppe, på tværs af danmarks 4 største byer, med fortællingen om brand, produkt, usp’er, etc. i et høj relevant miljø.

Case: Vi Elsker 90'erne

Formål:
Vi elsker 90’erne samarbejder med Min By Media på tværs af både Aalborg, Odense & København i forhold til promotion som kan sælge billetter.

Midler:
Vi samarbejder med Vi Elsker på tværs af flere formater, bla. Sponsored Content, hvor Vi Elsker’s eget content integreres på vores platforme og dermed når både reach de ikke selv kan opnå samt interaktion med deres målgruppe på eksterne platforme.

Resultat:
Vi Elsker har opnået både en stigning i brand og produkt awareness samt en tocifret stigning i antal solgte billetter.

Priser og specifikationer

Vil du vide mere?

Følg linket til vores priser og specifikationer, hvor vi har samlet priser og informationer på alle vores formater ⬇️