Journalist - Esbjerg

Ambitiøs Journalist

Skal du være med til en journalistisk pionerindsats helt fra starten, så har vi jobbet til dig på Esbjergs kommende nye medie MigogEsbjerg.

Vi søger en frisk, seriøs og velskrivende allround-journalist med sans for både store og små nyheder.

Du skal være grundig og ordentlig med dine ting. Også detaljerne. Du skal behandle dine kilder og dine læsere med respekt.

Vi har brug for, at du er en holdspiller, for du bliver del af en lille kompakt redaktion, som skal skabe en arbejdskultur, alle trives i. Derfor er det vigtigt, at alle hjælper hinanden i et tillidsfuldt samarbejde, hvor man fejrer sine sejre og lærer af hinandens fejl.

Kompetencemæssigt er du uddannet journalist og på omgangshøjde med både sociale medier og alle relevante digitale systemer. Det vil være en fordel, hvis du desuden er vant til at arbejde med billeder, video og lyd.

Kan du se dig selv som lokaljournalist på et redaktionelt ambitiøst lokalmedie i Danmarks femtestørste største by, så send os en ansøgning hurtigst muligt.

Ansøgninger behandles løbende. 

En del af noget større

MigogEsbjerg er en del af Min By Media A/S, som også står bag MigogAalborg, MigogAarhus, MigogOdense & MigogKbh, som alle er det største digitale by medie i sin by. Vi har + 3.5 mio månedlige besøgende og + 450.000 følgere, så du bliver en del af fremtidens medievirksomhed i vækst og med fingeren på den digitale puls.

Ansøg:

Har du spørgsmål eller ønsker du mere information vedr. stillingen

 kontakt venligst Chefredaktør, Michael Qureshi – michael@minbymedia.dk

Interesseret?

Så send din motiverede ansøgning med CV som PDF hurtigst muligt til michael@minbymedia.dk da rekrutteringen er påbegyndt, og vi løbende indkalder til samtaler.

Vi behandler naturligvis din ansøgning fortroligt og glæder os til at høre fra dig.

Om Min By Media A/S

Min By Media A/S står bag de største digitale bymedier i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense og København.

Migog medierne er kendt for at være først med lokale nyheder og være den førende go to platform for inspiration til at bruge byen. Hver måned er vi i kontakt med 3.5 mio. danskere og vores +450.000 følgere er nogle af de mest aktive blandt alle danske medier. Vi er en stærk influencer.

Vi er en ung virksomhed med fuld fart på. Vi gør tingene på vores måde og tror på højt til loftet og plads til mennesket. 

Vi vækster hele tiden, så hvis du er tændt på at rejse med en medie virksomhed i rivende udvikling og som følger helt nye opskrifter, så hører vi meget gerne fra dig.

Se hvad vi kan gøre for dig på tværs af Aalborg, Aarhus, 
Odense & København

MigogAalborg

Se hvad vi kan gøre for dig i Aalborg

MigogAarhus

Se hvad vi kan gøre for dig i Aarhus

MigogOdense

Se hvad vi kan gøre for dig i Odense

MigogKbh

Se hvad vi kan gøre for dig i København